Kalverfokclub Ring Súd

Beste veehouders en deelnemers, 

Zoals u allen bekend staat de 2e zaterdag van september in het teken van Dei fan ’t Kealtsje. Ook wij hebben te maken met de coronacrisis. Tot 1 september mogen er geen evenementen georganiseerd worden. De vraag is of dit na 1 september wel mogelijk is. Wij en u weten daarop het antwoord nog niet. 
Normaal gesproken zijn rond deze tijd de voorbereidingen in volle gang. Door de intelligente lockdown was dit tot heden niet mogelijk. Wij hebben ons meerdere keren afgevraagd wat wij gaan doen; beginnen met de voorbereidingen of wachten wij nog even af en kijken wat de nieuwe richtlijnen gaan worden voor het organiseren van een evenement. Omdat de komende periode te onzeker is, hebben wij besloten dit jaar geen kalverkeuring te organiseren. 
 
Als er meer duidelijkheid is over het organiseren van kleine evenementen / bij elkaar komen in groepen, willen wij in september de prijsuitreiking van de keuring 2019 organiseren. 
 
Wij hopen op jullie begrip en uiteraard dat wij volgend jaar weer een mooie kalverkeuring organiseren en kunnen rekenen op jullie deelname! 
 
Mochten jullie vragen hebben omtrent onze beslissing, dan vernemen wij deze graag.